Skip to main content Skip to search

TOPLEVERANDØR – SIXPACK KITCHEN

EuroPhoner forkæler sine medarbejdere med den lækreste mad fra SixPack Kitchen.

www.sixpackkitchen.dk

KRÜGER SEARCH A/S

”Vi oplever EuroPhoner som en konstruktiv samarbejdspartner.
De er positive og fleksible at samarbejde med, og deres måde at håndtere opgaverne på er struktureret og overskuelig, og de er vedholdende i deres arbejde. EuroPhoner giver også en god kundeservice”.

Paul Anker Larsen
Direktør

www.kruger-search.com

PDA TEKNIK A/S

Vi har brugt EuroPhoner som vores opsøgende sælgere i over et år nu. Efter et par korte indledende møder havde EuroPhoner en fuldstændig forståelse af vore kundegrupper og kompetencer hvorefter de gik i gang med at skaffe os leads.

Værktøjerne EuroPhoner anvender til at linke os sammen med potentielle nye kunder er meget effektive og integrerer direkte med vores besøgsplanlægning. Samarbejdet med EuroPhoner har muliggjort en fordobling af kvalificerede afholdte kundebesøg og frigjort rigtigt mange timer der tidligere blev anvendt til canvassing.

Jeg kan kun give løsningen min bedste anbefaling.

Poul Brunsgaard
Adm. direktør

www.pdc-teknik.dk

ENEA

”EuroPhoner är en mycket professionell verksamhet. De levererar snabbt välkvalificerade möten på mycket hög nivå. Kvalitén på de möten som bokas i kombination med bra projektledning, hög servicenivå, och effektiva verktyg för rapportering och uppföljning gör att jag kan ge EuroPhoner mina bästa rekommendationer. De resultat som utlovats till oss har levererats!”

Michael Gantén
Sales Director Enea

https://www.enea.com/

BHR SERVICE A/S

I de seneste 6 år har Europhoner varetaget bookingen af vores salgsmøder.

Europhoners mødebookere formår dygtigt at kommunikere værdien af et muligt samarbejde med os til de kundeemnerne, som de aftaler møder med.
Møderne har aldrig været ”oversolgte” og vi oplever, at kundeemnerne altid er forberedte på, hvad mødet omhandler. Dette har medført stor tilfredshed hos vore sælgere og en høj closing-rate på møderne.

21,3% af alle møderne, som Europhoner har booket for os er blevet til nye kunder i vores forretning. En succesrate, som vi er tilfredse med og som sikrer høj organisk vækst i vores virksomhed.

Ole Breinholt
Adm. direktør

www.bhrs.dk

TIMEMAP APS

Vi har de sidste 6 år arbejdet sammen med Europhoner. De har booket over 600 møder for os i perioden. Fra dag ét har vi samarbejdet med professionelle medarbejdere, der hurtig har kunne sætte sig ind i vores produkt og i kundens behov. Det har betydet møder af meget høj kvalitet og med de rette beslutningstagere. Vi har stort set ikke haft møder, som ikke har haft relevans.

For vores virksomhed har samarbejdet med Europhoner betydet en øget tilgang af kunder og en betydelig omsætningsfremgang. Vi kan på det kraftigste anbefale Europhoner.

Lars Rafn
Partner

www.timemap.dk

CONCIERGE MASTERS AS

Vi benytter i dag EuroPhoner til å booke eksterne salgsmøter for vår virksomhet.
EuroPhoner oppleves som en profesjonell samarbeidspartner som representerer og booker våre møter i henhold til vår avtale og av en slik standard som både vi og våre kunder er fornøyd med. Vi har dertil bare positivt å si opp vårt samarbeid med EuroPhoner og vil fint kunne anbefale de videre.

Atle Hovde

www.conciergemasters.no

GOURMET CPLLECTION APS

Det har været et stort skridt for os at lægge noget så vitalt som mødebooking ud af huset. Men vores planer om vækst krævede, at vi satte blus på mødebookingen til vores sælgere. Derfor indkaldte vi 3 telemarketingfirmaer fra nettet til møde hos os. Vi valgte efter grundig gennemgang af de forskellige koncepter EuroPhoner ApS. Dette skyldes deres gennemsigtige og troværdige tilbud og behagelig væremåde. Rundvisningen i deres lokaler og mødet med alle de ansatte gjorde også et godt indtryk.

Vi har efter de første 15 afholdte møder fået 5 kunder i hus – med en værdi på over 1,5 million kroner årligt. Vi har derfor efterfølgende lavet en fast aftale med EuroPhoner om leverance af møder hver måned. Deres 100 % procent No cure, No pay koncept passer godt til vores tankegang – alle ”gråzone” møder bliver byttet med et smil. Jeg vil til en hver tid anbefale EuroPhoner til andre virksomheder.

Daniel Mühlendorph Frandsen

Direktør

www.gourmetcollection.dk