I de fire uger, som er gået siden vores sidste situationsrapport, har vi oplevet en forrygende vækst i produktionen. Vi har meget, som skal indhentes ovenpå tre måneders stilstand.

Det har været en hård tid for alle, men vi har heldigvis haft gode oplevelser med vores forstående og tålmodige kunder og leverandører, især vores faktureringspartner Omniveta, vores revisor Jan Bøllingtoft fra Haamann A/S, OneOffice, Unitel og vores udlejer Naverland A/S. Tak for det!

For at opsummere Corona-krisen: Vi har ikke mistet kunder, kun omsætning.

Rigtig mange af vore tidligere kunder har henvendt sig for at få fyldt deres kalendere med møder efter sommerferien, og vi er klar til at hjælpe dem. Vi holder åben hele juli for at kunne følge med!

Trods de udeblevne støttepakker, vi blev lovet tilbage i marts, så har vi valgt at fastholde vores mødepriser for alle kunder.

Vi minder om, at I stadig skal holde kalenderen fri 18. september mellem kl. 15 og kl. 18 til vores spændende arrangement. Program for eftermiddagen kommer til jer efter sommerferien!

Lad os alle få en forrygende sommer!

EuroPhoner springer ferien over og holder fest for 30 medarbejdere og nære forretningsforbindelser i morgen ved Borrevejle Vig i stedet.

(privatfoto)