Skip to main content Skip to search

GENERELT OM EUROPHONER

EuroPhoner blev startet i 2008 i en hyggelig villa i Gentofte med to medarbejdere. Der er sket meget siden. Efter kort tid flyttede vi i større lokaler og bor i dag i Glostrup – hvor vi endelig føler os rigtigt hjemme. I lyse og meget behagelige omgivelser. Her deler vi lokaler med 4 af vores trofaste kunder. EuroPhoner er 100% ejet af Vinge Holding ApS. Men bliver i det daglige drevet i samarbejde og i tæt dialog med vores revisor, vores største største kunder og ikke mindst vores dygtige ansatte.

EuroPhoner har kun ”én vare på hylden” – mødebooking. Dette er en bevidst strategi. Mange telemarketingfirmaer breder sig over flere områder indenfor telemarketing, med den risiko at de aldrig opnår en decideret spidskompetence. Dette vil ikke ske hos EuroPhoner. Vi tror på, at hvis man skal være den bedste til noget, så skal man fokusere og dygtiggøre sig i kun én ting. Vores vækst omsætningsmæssigt og tilgangen af tilfredse kunder bekræfter vores opfattelse og strategi. EuroPhoner er vækstet mange procent siden opstart.

Medarbejderne hos EuroPhoner har en gennemsnitsalder på 44 år. Størstedelen af medarbejderne kommer fra andre telemarketing firmaer. EuroPhoner har formentligt kunnet tiltrække disse vigtige og kompetente mennesker med fast løn, pension, frokost & frugtordning samt meget flad ledelsesstruktur. Men vigtigst af alt stabilitet, selvstændig arbejdsform, indflydelse i hverdagen og et behageligt arbejdsmiljø. EuroPhoners helt klare styrke er personalets holdning til arbejdet, hinanden og den menneskelige diversitet. Vi kan med stolthed oplyse, at EuroPhoner ikke har mistet nøglepersoner og kunder generelt. Dette må vist være lidt af en bedrift indenfor telemarketing, med mødebooking som speciale.

EuroPhoner er en ambitiøs virksomhed, som til trods for modgang, fejl og knubs stadig laver mange tusinde møder om året, nu på 12. år! Planen er, at vi skal kunne levere mødebooking på højt plan, med god moral og godt købmandskab i mange år frem. Kontakt os endelig for yderligere information!

David Steven Vinge
Indehaver

KONTAKT OS

EuroPhoner Danmark
Naverland 31, 2. tv. 2600 Glostrup

+45 8844 2820

 

Book dit møde i dag!